Gratis Aanmelden

Single meid (24) opzoeken

Polive (24)

Als het even kan financieel ga ik een paar weken per jaar naar de sneeuw even eruit.

Maak contact met haar
 1. Naam: Polive
 2. Leeftijd: 24 Jaar
 3. Woonplaats: Beverwijk
 4. Provincie: Noord-Holland
 5. Land: Nederland
 6. Huidskleur: Getint
 7. Geslacht: Vrouw
 8. Lengte: 175-180 cm
 9. Postuur: Normaal
 10. Oogkleur: Bruin
 11. Haarkleur: Zwart
 12. Opleiding: MBO
 13. Piercings: Nee
 14. Tatoeages: Nee
 15. Roken: Nee
 16. Relatie: Single
 17. Anaal: Nee
 18. Slikken: Nee
Single meid Polive van 24 uit Beverwijk, Noord-Holland opzoeken
Jelanate (30)
★★★★☆
Ik verwacht van de man die met mij een relatie wil aangaan dat hij eerlijk en oprecht is. Mijn ex was dat namelijk niet en dat heeft me veel irritaties gegeven zodat ik bijna een burn-out kreeg.
Single milf contacteren
Molleke (42)
★★★★★
Heel vaak zie ik op televisie van die dames die superondeugend zijn en van allerlei stoute dingen laten zien. Dat wil ik ook. Maar ik vind dat een beetje eng. Ik ben geen slanke den, dus ik denk al gauw dat mannen me niet mooi vinden. Mijn ex heeft me dat vaak genoeg laten weten. Toch probeer ik het. Zijn er mannen die me wel mooi vinden en bij wie ik echt ondeugend kan zijn zonder dat ik uitgelachen word?
Hete mama bezoeken
Aabigilletje (41)
★★★★☆
De relatiebreuk is niet soepel verlopen en hoop zo iets nooit meer te hoeven doormaken. Alles heeft mijn ex gedaan om me te dwarsbomen en ben bewust daarna een tijdlang single geweest. Ik heb er nu weer al het vertrouwen in dat niet elke man zo is.
Geile mama contacteren
Nadddia (33)
★★★★★
Hoi, ik ben Nadia, woon nu inmiddels 6 jaar in Nederland. Ben afkomstig uit Oekra´ne en ben in Nederland gekomen door mijn ex, we zijn inmiddels alweer een tijdje uit elkaar en zoek een andere man. Ik ben zorgzaam, eerlijk en weet wat een man wil in zijn leven, weet ook hoe ik je moet behandelen. Ik verwacht dat je mij met respect behandeld en eerlijk tegen mij bent.
Hete milf troosten
Secombi (30)
★★★★★
Geweldige seks wil ik hebben, niet eerder heb ik dat gehad en heb me altijd aangepast aan mijn ex. Nu ben ik aan de beurt en de man die me heerlijk laat genieten is de man die ik wil leren kennen.
Mooie milf troosten
Byrianda (42)
★★★★★
Het was te verwachten dat mijn ex de relatie verbrak zijn houding was vaak niet om aan te zien en zijn brutale mond tegen een ieder maakte hem niet geliefd. Ik wil me weer op de toekomst richten en kijken of er een man bestaat die met mij een leuk leven wil hebben.
Leuke mama troosten
Carmijn
★★★★★★★★★★
Zou je het leuk vinden om met mij in bad te gaan? Dan wil ik wel dat je mijn ramen eerst wast. Ik kan het zelf tijdelijk niet doen wegens een medische ingreep..
Ramen wassen (Klus van half uur)
Aicha
★★★★★★★★★☆
Ik heb een grote man nodig die voor mij twee lampen op kan hangen in mijn appartement. Ik kan je helaas alleen maar voorstellen om je te belonen voor je werk door je af te trekken.
Lamp ophangen (Klus van half uur)
Mijntje
★★★★★★★★★☆
Help help, mijn wasmachine is helemaal naar de klote en ik heb twee kinderen en een hoop vuile was. Kan iemand me helpen? Vergoeding in natura: 1/2 uur seks met mij.
Wasmachine repareren (Klus van 2 uur)
Claartje
★★★★★★★★★☆
Ik heb twee oude machines van mijn grootouders gekregen, maar ze doen het beiden niet. Ik heb er een vrijpartij voor over als jij ze aan de praat krijgt
Wasmachine repareren (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten