Gratis Aanmelden

Mooie mama (40) contacteren

Ace (40)

Ik heb niet zoveel eisen , het zou alleen wel fijn zijn als je vervoer zou hebben of in ieder geval het er voor over hebt om naar mij toe te reizen als je niet in de buurt woont. Zelf vind ik het ook niet erg. Wel moet je romantisch zijn en goed verzorgd. Dat ben ik ook dan is er op dat gebied in ieder geval wel al een klik.

Maak contact met haar
 1. Naam: Ace
 2. Leeftijd: 40 Jaar
 3. Woonplaats: Waadhoeke
 4. Provincie: Friesland
 5. Land: Nederland
 6. Huidskleur: Blank
 7. Geslacht: Vrouw
 8. Lengte: 165-170 cm
 9. Postuur: Slank
 10. Oogkleur: Groen
 11. Haarkleur: Donkerblond
 12. Opleiding: MBO
 13. Piercings: Nee
 14. Tatoeages: Ja
 15. Roken: Nee
 16. Relatie: Getrouwd
 17. Anaal: Ja
 18. Slikken: Nee
Mooie mama Ace van 40 uit Waadhoeke, Friesland contacteren
Karicy (19)
★★★★☆
Twee maanden is mijn relatie geŽindigd nadat ik mijn ex vertelde dat ik het niet mee zag zitten met hem. Als je een relatie met iemand aangaat dan moet je die persoon kunnen vertrouwen en dat was niet het gevel bij hem. Ben weer op zoek naar een leuke jongen die verkering met me wil.
Single tiener neuken
Vriendina (22)
★★★★☆
Ik ben een lieve, charmante jonge vrouw die al even single is. Mijn ex is nu twee jaar uit mijn leven en ik mis hem totaal niet. Wat ik graag zou willen is wat meer gezellige avonden doorbrengen met een man die met mij op ťťn lijn zit qua gedachten en die me de mooiste van de wereld vind.
Hete tiener opzoeken
GrootseM (21)
★★★★☆
Lijkt me zo spannend om eens een man te leren kennen die groot geschapen is, mijn ex was dat niet bepaald en wil wel eens meemaken hoe dat voelt. Mocht jij denken daarvoor in aanmerking te komen dan hoor ik graag wat jou specificaties zijn.
Gescheiden tiener contacteren
Faydai (18)
★★★★☆
Ik wil een jongen leren kennen waarbij ik me op mijn gemak voel en die geen wantrouwen wekt. Mijn ex vriendje was iemand die loog en bedroog en ik zag dat pas later toen ik daarmee geconfronteerd werd.
Ex tiener daten
Stritta (22)
★★★★☆
Twee jaar heb samen gewoond met mijn ex, dacht echt de man van mijn dromen gevonden te hebben maar toe hij wat foute vrienden kreeg was het over en sluiten. Hoop hier wel de juiste man te vinden die in mijn dromen regelmatig voorbij komt.
Geile tiener opzoeken
Cattieduifje (25)
★★★★☆
Mijn ex ging vreemd en dezelfde dag dat hij dat vertelde heb ik hem de deur uitgezet. Wil weer een man leren kennen die met mij een relatie wil aangaan en geen vreemd ganger is.
Lieve meid opzoeken
Magdalena
★★★★★★★★★★
Ik schat dat het zo\'n drie uur werk is om een vinyl vloer te leggen, wat me normaal gesproken een hoop geld zou kosten, maar ik zit nogal krap en betaal dus met seks.
Vinyl vloer leggen (Klus van 3 uur)
Alexia
★★★★★★★★★☆
Ik kan mijn kleren niet meer wassen, omdat mijn wasmachine kapot is. Wie hem gratis kan repareren zal ik een keertje lekker aftrekken, als je dat fijn vindt..
Wasmachine repareren (Klus van half uur)
Aily
★★★★★★★★★★
Ik probeer Photoshop op mijn computer te krijgen, maar ik snap er geen moer van. Het lukt me niet. Wie kan me helpen en wil daarvoor een een blowjob met happy ending?
Software installeren (Klus van half uur)
Stacey
★★★★★★★★★☆
Wanneer het regent moet ik in mijn huis een emmer plaatsen... ik word daar zo gek van, dat ik heb besloten hier iemand te zoeken die een vergoeding in natura accepeert in ruil voor de klus..
Lek repareren (Klus van 3 uur)
© 2024 Straks Daten