Gratis Aanmelden

Lieve dame (53) troosten

Ladyrood (53)

Ik hou van rood, dat is ook de kleur van geilheid die ik in mij heb. Het word bijna een explosie, ik moet getemd worden en wel heel snel.

Maak contact met haar
 1. Naam: Ladyrood
 2. Leeftijd: 53 Jaar
 3. Woonplaats: Amsterdam
 4. Provincie: Noord-Holland
 5. Land: Nederland
 6. Huidskleur: Blank
 7. Geslacht: Vrouw
 8. Lengte: 170-175 cm
 9. Postuur: Normaal
 10. Oogkleur: Bruin
 11. Haarkleur: Rood
 12. Opleiding: HBO
 13. Piercings: Nee
 14. Tatoeages: Nee
 15. Roken: Nee
 16. Relatie: Relatie
 17. Anaal: Ja
 18. Slikken: Ja
Lieve dame Ladyrood van 53 uit Amsterdam, Noord-Holland troosten
Karicy (19)
★★★★☆
Twee maanden is mijn relatie geŽindigd nadat ik mijn ex vertelde dat ik het niet mee zag zitten met hem. Als je een relatie met iemand aangaat dan moet je die persoon kunnen vertrouwen en dat was niet het gevel bij hem. Ben weer op zoek naar een leuke jongen die verkering met me wil.
Single tiener neuken
Sanalo (19)
★★★★☆
Zoek een karaktervolle jonge man die passie heeft voor zijn werk en relatie. Mijn ex vriendje had dat alleen voor zijn vrienden en hobby's. Laat ik met dergelijke jongens niet kunnen opschieten.
Single tiener neuken
Filenthe (26)
★★★★☆
Eťn en al passie was het met mijn ex, althans in het begin, daarna begon de ellende. Ik wil dat verhaal snel vergeten en me storten op de man waarbij ik liefde voel en waar ik aandacht van krijg.
Leuke meid zoekt sex
EerlijkeLissa (18)
★★★★☆
De relatie met mijn ex heb ik kortgeleden verbroken, hij deed dingen die niet door de beugel konden en daar kon ik niet mee omgaan. Ik wil een eerlijke jongen leren kennen die geen crimineel verleden heeft.
Mooie tiener bezoeken
Renaatnipklem (25)
★★★★☆
Triootjes moet mijn stoutste dromen overtreffen maar ik ben er nooit in geslaagd om die uit te laten komen. Mijn ex wilde hele andere seks spelletjes dan ik en al snel groeide we uit elkaar.
Gescheiden meid bezoeken
Karivana (23)
★★★★★
een lange tijd heb ik gedacht dat een vluggertje de normaalste zaak van de wereld was maar mijn vriendinnen vertelde me andere dingen. Ben blij dat mijn ex er met een ander van door ging, voor mij staat de weg open om een man te vinden die weet hoe hij een vrouw in de watten moet leggen.
Geile meid troosten
Jobke
★★★★★★★★★☆
De storm heeft mijn schutting met de buren kapot gemaakt, dus ik zoek iemand die dat kan fixen. Met hout. Beloning ben ik... maar alleen maar als alles netjes dichtgemaakt is.
Schutting installeren (Klus van 3 uur)
Ludmilla
★★★★★★★★★☆
My name is Ludmilla and I need help for translation to Dutch for important documents. I cannot pay with money. I have no money. I pay with body. I have big breasts.
Vertaling (Klus van 2 uur)
Saar
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die een toilet pot wil komen installeren bij mij. Ik heb helaas geen geld om je te betalen voor je werk, maar ik ben bereid om met mijn lichaam te betalen.
Toilet installeren (Klus van 3 uur)
Marije
★★★★★★★★★☆
Terwijl jij mijn tuin helemaal op orde brengt, wacht ik boven in mijn slaapkamer tot je klaar bent en dan kom je naar boven, neem je een douche en krijg je je vergoeding..
Tuin Doen (Klus van 3 uur)
© 2024 Straks Daten